Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Betalingskort

    Betalingskort egner sig særligt godt til enkeltdonationer og faste betalingsaftaler med hyppige træk. Læs om fordelene ved at bruge betalingskort med OnlineFundraising her.

Fordele ved betalingskort

Hvorfor vælge betalingskort?

Der er flere fordele ved at bruge betalingskort:

  • Nem oprettelse – De fleste har deres kort gemt på deres telefon eller computer, så kortnummer og kontrolcifre udfyldes automatisk.
  • Høj udbredelse – De fleste enkeltdonationer gives med betalingskort. Webbetalinger er på mange måder lig kortbetalinger, og den store udbredelse gør betalingskort til et velkendt og trygt valg for mange givere.
  • Velegnet til enkeltdonationer og hyppige træk – Betalingskort har forholdsvist lave transaktionsomkostninger og egner sig godt til enkeltdonationer og faste betalingsaftaler med hyppige træk.

Få endnu flere fordele når du bruger

Betalingskort med OnlineFundraising

Der er flere fordele ved at vælge OnlineFundraising til at tage imod betalinger med betalingskort:

  • Betalingsdata ender ét sted – Når du bruger OnlineFundraising til at tage imod donationer og medlemskaber med betalingskort, får du flettet data fra disse betalinger sammen med dine andre betalinger.
  • Ét nr. at ringe på – Hvis der er problemer med kortbetalinger kan det skyldes jeres gateway, indløsningsaftale, eller noget helt tredje. I stedet for at ligge og ringe rundt til gateways og indløsere, kan I nøjes med at ringe til os, hvis der er noget, I ikke forstår, når I bruger OnlineFundraising til kortbetalinger.
  • Fordelagtige priser – Fordi vi hjælper mange organisationer med at håndtere kortbetalinger, har vi fået forhandlet nogle fordelagtige aftaler på plads med indløsere og gateways, som I, der bruger OnlineFundraising, kan benytte jer af. Det er ikke noget, vi tjener noget på, men en service.
  • Muligt tilkøb: MobilePay Online – Når du bruger betalingskort med OnlineFundraising får du for 39 kr. om måneden (ekskl. moms) også adgang til MobilePay Online, der benytter samme betalingsgateway som betalingskort. Med MobilePay Online kan du tilbyde dine givere at lave engangsbetalinger med MobilePay i dine OnlineFundraising-formularer. I modsætning MobilePay MyShop, hvor givere sender et beløb til et sekscifret nummer, kan du med MobilePay Online opsamle giverens oplysninger, sige tak og holde kontakten.

Priser

Med OnlineFundraising får du adgang til alle betalingsmidler, herunder betalingskort.

OnlineFundraising
Inkluderet i det månedlige abonnement
Se priser her
Andre udgifter
Gateway
200,-
Udgifter til indløsningsaftale
Få rabat som ISOBRO-medlem
MobilePay Online (tilkøb)
Abonnement
39,-
Transaktionsomkostninger
1 kr. ekstra pr. træk

Bemærk, at der som ny kunde typisk er udgifter til integration og oplæring, hvis ønsket. Læs mere om OnlineFundraisings priser.