Kom i gang nu

Nem oprettelse med BS App

Med appen fra Betalingsservice kan du hverve flere medlemmer og givere for færre omkostninger. Du slipper for forkerte oplysninger og kan tilbyde straksbetalinger.

Nu kan du bruge app’en fra Betalingsservice, BS App, til at oprette betalingsservice-aftaler i Onboarding, når du benytter OnlineFundraising til Betalingsservice. Inden længe vil du også kunne bruge BS App til oprettelser i dine almindelige OnlineFundraising-formularer.

Vores vurdering er, at der er meget at vinde med at bruge BS App til nyoprettelser. Her kan du læse mere om fordelene, og hvordan du kommer i gang.

FORDELE MED BS APP

Der er meget at være begejstret for, når det kommer til BS App’en, som gør det muligt for jer at hverve flere medlemmer og givere med Betalingsservice til en bedre økonomi.

Glæd dig til fordele som:

  • Ingen personfølsomme oplysninger
    Lovgivning som GDPR og PSD2 har øget opmærksomheden på, at data kun er noget, man giver, når man har en god grund til det. Ved telemarketing og face to face springer 10-20% fra, når de skal af med personfølsomme data. Det undgår I med BS App, hvor giveren godkender aftalen med et swipe på deres mobiltelefon – helt uden at skulle af med oplysninger som cpr.-, reg.- og kontonr.
  • Ingen forkerte betalingsoplysninger
    10-15% af oprettede aftaler fra telemarketing og face to face har forkerte cpr.-, reg.- og kontonumre. Det undgår I også med BS-app, da de oplysninger, giveren bruger til at betale sine aftaler med, allerede er verificerede i appen.
  • Mulighed for straksbetaling (beta)
    BS App giver mulighed for at oprette både straksbetaling og abonnement med ét swipe. Det giver flere fordele, fx muligheden for at give en velkomstgave med det samme, ligesom det letter afregning med eksterne bureauer.

Det er altså vores vurdering, at der er rigtig gode grunde til at benytte sig af BS App. Det er bare at komme i gang.

INGEN GRUND TIL AT VENTE

Det er muligt at komme i gang med det samme. I behøver ikke vente på, at app’en har nået fuld udbredelse. Når du bruger OnlineFundraising med BS App målretter vi nemlig automatisk brugen af app’en til dem, som allerede har downloadet den – uden at genere dem, der ikke har.

Vi kan hjælpe med at sætte flows op, som filtrerer automatisk på telefonnummer, så de, der har appen, automatisk får en anmodning på deres mobil, mens de, der ikke har, i stedet bliver spurgt om reg.-, konto- og cpr-nummer.

Hvordan sådan et flow ser ud i Onboarding, kan du se i videoen her.

Bruger I OnlineFundraising til Betalingsservice, behøver I altså ikke vente, til alle har app’en, men kan gå i gang med at få glæde af BS App’ens fordele nu.

Sådan kommer du i gang

Tag kontakt til Lars Herforth fra Betalingsservice for at få udvidet din Betalingsservice-aftale, og fortæl os, at du ønsker at komme i gang med at bruge BS App med OnlineFundraising.

Priser

BS App bliver en del af Betalingsservices udbud af muligheder for at benytte Betalingsservice. Der er derfor ikke nogen omkostninger forbundet med brugen. Det bliver også muligt at lave enkeltbetalinger gennem app’en, og dem vil der som altid være transaktionsomkostninger forbundet med.

Bruger I OnlineFundraising til at oprette Betalingsservice-aftaler, er disse nye funktionaliteter en del af jeres eksisterende abonnement. Hvis du har spørgsmål hertil, så tag gerne kontakt på support@onlinefundraising.dk

Bruger du ikke allerede OnlineFundraising til at oprette Betalingsservice-aftaler? Så kræver det, at du betaler for en ekstra betalingskanal. Det koster 400 kr. om måneden.

Er du ikke allerede OnlineFundraising-kunde? Så læs mere om vores priser her.

Har du nogen spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om OnlineFundraising, er du altid velkommen til at tage kontakt.