Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Få mest ud af OnlineFundraising med

    CRM-integration

    Bruger I et Customer Relationship Management-system til at håndtere jeres relationer til givere og medlemmer? Jeres CRM-system kan integrere med OnlineFundraising, så den data, I modtager i OnlineFundraising, automatisk lander i jeres CRM. Læs mere om mulighederne for integration her.

CRM-integration

I et CRM-system har I det fulde overblik over, hvad I ved om jeres givere og medlemmer. Her samles den information, I får fra banken, analoge betalingsmidler, lokalforeninger, noter, events mm.

OnlineFundraising er ikke et CRM-system. Vi koncentrerer os i stedet om at være bedst til digitale betalinger, og vi gemmer kun den information, som hjælper os med det.

OnlineFundraising spiller derfor bedst, når den information, vi samler op, sendes videre til et CRM, hvor den samles med al den anden viden, I har om jeres givere og medlemmer.

Derfor er det vigtigt, at OnlineFundraising spiller godt sammen med jeres CRM-system. Herunder kan du læse om mulighederne for at integrere jeres CRM med OnlineFundraising.

Nem integration med

Donorfy, Collect eller Ivaldi

CRM-systemerne Collect, Donorfy og Ivaldi har integrationer til OnlineFundraising.

Bruger I et af systemerne, skal I altså ikke selv stå for at lave integrationen, men kan benytte jer af deres eksisterende integration.

Donorfy er et prisvindende, cloud-baseret CRM-system, udviklet i fundraising-øjemed. Det giver et struktureret overblik over donationer og relationer, giver mulighed for at samkøre kommunikationskanaler og designe og eksekvere målrettede kampagner.

Collect er et dansk web-baseret CRM-system med over 15 års erfaring med håndtering af organisationers kontakter og medlemskaber, fundraising og events. Collect samler, bearbejder og deler viden, som din organisation har brug for om jeres givere og medlemmer.

Ivaldi CRM er et CRM-system, hvor du kan lagre, strukturere, analysere og præsentere vigtig kunde- og medlemsdata. Ivaldi har mange års ekspertise og interesse i specialudvikling af gode IT-systemer – heriblandt deres Ivaldi CRM-system.

Egenbygget integration med

Microsoft Dynamics CRM

Bruger I Microsoft CRM, er det også muligt at integrere med OnlineFundraising. Det kræver bare, at I selv bygger integrationen.

Heldigvis er der hjælp at finde. En række kendte integratorer, som allerede er live med integrationer til OnlineFundraising, er:

Hvis du er interesseret i at lave din egen integration, så tag kontakt til os. Så får I en sandbox, I kan udvikle op imod.

Bruger du et andet CRM?

Så tag kontakt til dem og hør, om dit CRM ikke også skal integrere med OnlineFundraising.

Eller er du integrator, og kunne du tænke dig at snakke om mulighederne, er du også velkommen til at tage kontakt.

Du finder vores API-dokumentation her.