Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
 • Gadehvervning med alle betalingsmidler

  Med OnlineFundraising bliver alle de processer, som knytter sig til gadehvervning eller face2face, nemmere og smidigere – for jer som organisation, for jeres samarbejdspartnere og ikke mindst for jeres nye givere og medlemmer.

Nemt for facer, donor og din organisation

Hverv flere medlemmer på gaden

Når du bruger OnlineFundraising, bliver alle de arbejdsgange, som knytter sig til gadehvervning, simplere og smidigere. Det giver i sidste ende flere donationer og frigiver tid, som I kan bruge på at gøre mere af det, der gør en forskel. Når du bruger OnlineFundraising til gadehvervning får du følgende fordele:

 • Flere donationer – ingen personfølsomme oplysninger
  Giveren behøver ikke oplyse personfølsomme oplysninger, men kan selv godkende aftalen med et swipe i MobilePay eller Betalingsservice-app’en.
 • Givere kan donere med deres foretrukne betalingsmiddel
  Med OnlineFundraising kan dine givere betale med lige det betalingsmiddel, de ønsker. Med OnlineFundraising får du adgang til både MobilePay Subscriptions, MobilePay Online, Betalingsservice, SMS-betalinger og kortbetalinger.
 • Smidigere samarbejde med bureauer
  Igangsættelse, løbende dialog og afregning med bureauer bliver lettere.

Vil du have flere donationer med telemarketing?

Det er nemt at komme i gang

Du kan bruge OnlineFundraising, uanset om din organisation håndterer gadehvervning inhouse eller i samarbejde med et bureau.

Bureauer som Storm Group står klar til at benytte sig af vores Onboarding app, som gør det muligt at bruge OnlineFundraising til gadehvervning. Bruger du et andet bureau, eller er du et bureau, som ønsker at benytte dig af funktionaliteten i Onboarding? Så tag kontakt.

Data lander i dit CRM- og regnskabssystem

Jeres CRM- og regnskabssystem kan integrere med OnlineFundraising, så betalingsdata automatisk lander der, hvor I har det fulde overblik over jeres donorer og medlemmer.

Benyt dig af færdige integrationer, eller byg din egen.

Læs mere om mulighederne for integration