Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Få mere ud af OnlineFundraising

    Integrationer

    OnlineFundraising samarbejder med flere andre populære indsamlingsværktøjer, så din organisation kan få meget mere ud af jeres digitale fundraising.

CRM-systemer

 Bruger I et Customer Relationship Management-system til at håndtere jeres relationer til givere og medlemmer? Jeres CRM-system kan integrere med OnlineFundraising, så den data, I modtager i OnlineFundraising, automatisk lander i jeres CRM.

CRM-systemerne Collect, Donorfy og Ivaldi har integrationer til OnlineFundraising. Bruger I Collect eller Donorfy, skal I altså ikke selv stå for at lave integrationen, men kan benytte jer af deres eksisterende integration.

Bruger I Microsoft CRM eller et andet CRM, er det også muligt at integrere med OnlineFundraising. Det kræver bare, at I selv bygger integrationen, eller får hjælp til det.

Læs mere om mulighederne for CRM-integration.

Datavisualisering med IntraManager Board

Når du integrerer din OnlineFundraising-løsning med IntraManager Board fra den danske it-virksomhed IntraManager A/S, kan du nemt visualisere din indsamlingsdata.

Du kan blandt andet opsætte et board, som giver dig et værdifuldt indblik i

  • Performance for fx facere og phonere
  • Fuldførte og fejlede sessioner i telemarketing
  • Indblik i kampagneeffektivitet på landingpage eller telemarketing
  • Monitorering af live formularer.

Læs mere om integrationen til IntraManager Board.

Telemarketing-Dialere

  Uanset om du laver telemarketing internt, eller om du samarbejder med et bureau, er det nemt at komme i gang med at bruge OnlineFundraising til telemarketing. Bureauer som TMPO, The Call Company, All Ears, Charity Guard, Storm Group og Kobborg Consult står klar til at benytte sig af vores telemarketing app, Onboarding.

OnlineFundraising er desuden integreret i en række dialere:

Læs mere om fordelene ved telemarketing med OnlineFundraising.

Crowdfunding med Betternow

Det er muligt at benytte sig af alle fordelene ved BetterNows crowdfundingplatform, samtidig med at betalingerne håndteres i OnlineFundraising.

Betalings- og kontaktinformation samles i OnlineFundraising og lander i dit CRM-system, når du benytter en integration. Det er også muligt at få medsendt data til brug for tracking.

Læs mere om integrationen til BetterNow.