Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
 • MobilePay Subscriptions

  MobilePay Subscriptions gør det muligt at starte en fast betalingsaftale med ét swipe. Læs her om alle fordelene ved MobilePay Subscriptions.

Fordele ved MobilePay Subscriptions

Hvorfor vælge MobilePay Subscriptions?

Der er flere fordele ved at lade jeres givere og medlemmer at betale med MobilePay Subscriptions:

 • Nem tilmelding – Givere tilmelder sig en fast betalingsaftale med MobilePay Subscriptions med ét swipe. De behøver hverken indtaste CPR-, konto- eller kortnummer.
 • Lave transaktionsomkostninger – Med gebyrer på kun 1-1,5 kr. for beløb under 100 kr. er MobilePay Subscriptions en billigere løsning end for eksempel Betalingsservice og SMS, men dyrere end betalingskort.
 • Feedback – MobilePay Subscriptions giver jer mulighed for at følge jeres givere i realtid, så I hurtigt kan reagere, hvis giveren afviser en betaling eller afmelder aftalen.
 • Fleksibilitet – I kan få første donation med det samme, og I bestemmer selv betalingsfrekvensen.
 • Fastholdelse –  Det ligner, at MobilePay Subscriptions kan matche den høje trofasthed, som vi før kun har set hos Betalingsservice.

Hvor nemt er det?

 1. Giveren tilmelder sig som medlem eller fast støtte, enten via en formular på jeres hjemmeside, telemarketing, eller face to face.
 2. MobilePay-appen åbner automatisk på giverens telefon med en oversigt over aftalevilkårene.
 3. Giveren starter den faste betalingsaftale med ét swipe.
 4. Betalingerne kører automatisk fremover.

Pris

Hvis du tilmelder dig MobilePay Subscriptions gennem OnlineFundraising, behøver vi kun at gøre det tekniske benarbejde én gang, hvorefter alle vores kunder kan få glæde af det. På den måde er vi mange om at dele udgifterne, og vi kan derfor implementere systemet væsentligt billigere, end hvis du vælger at integrere det selv.

Køber du vores OnlineFundraising Standard, indgår MobilePay Subscriptions integrationen som en del af pakken.

Prisen for at benytte OnlineFundraising til MobilePay Subscriptions er som følgende. Bemærk at der som ny kunde typisk er udgifter til integration og oplæring, hvis ønsket.

Licens
Årligt
Inkluderet i normal Licens
6000,-
Gebyr
Månedligt
MobilePay Subscriptions
400,-
Andre udgifter
Udgifter hos MobilePay
499,-/mdr
Transaktionsomkostninger
Gå til liste

Læs mere om OnlineFundraisings generelle priser.

Tilmelding

Her kan du tilmelde dig MobilePay Subscriptions med OnlineFundraising.

Organisationer der ønsker at tilmelde sig MobilePay Subscriptions igennem OnlineFundraising skal, udover at tilmelde sig her, registrere sig som kunde hos MobilePay senest ved udgangen af måneden før den ønskede opstartsmåned.


Du kan læse mere om hvordan du kommer i gang med MobilePay Subscriptions på vores support-side: Kom i gang med MobilePay Subscriptions.