Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • MobilePay Subscriptions

    Læs her om fordele ved MobilePay Subscriptions, og tilmeld dig nederst på siden.

MobilePay Subscriptions gør det muligt at lave faste betalingsaftaler via MobilePay-appen. En løsning, som har nogle klare fordele, der gør den til et godt alternativ til både Betalingsservice og abonnementer gennem kreditkort og SMS.

Fordele

Specielt på to parametre skiller MobilePay Subscriptions sig positivt ud fra de gamle betalingsløsninger:

  1. Nem tilmelding – Givere tilmelder sig MobilePay Subscriptions med ét swipe. De behøver hverken indtaste CPR-, konto- eller kortnummer.
  2. Billigt – Med gebyrer på kun 1-1,5 kr. for beløb under 100 kr. er MobilePay Subscriptions en væsentligt billigere løsning end for eksempel Betalingsservice og SMS.

Det ligner, at MobilePay Subscriptions kan matche den høje trofasthed, som vi før kun har set hos Betalingsservice, uden at kunder skal give personlige oplysninger, og uden at gå på kompromis med pris og konvertering.

Pris

Hvis du tilmelder dig MobilePay Subscriptions gennem OnlineFundraising, behøver vi kun at gøre det tekniske benarbejde én gang, hvorefter alle vores kunder kan få glæde af det. På den måde er vi mange om at dele udgifterne, og vi kan derfor implementere systemet væsentligt billigere, end hvis du vælger at integrere det selv.

Køber du vores OnlineFundraising Standard, indgår MobilePay Subscriptions integrationen som en del af pakken.

Prisen for at benytte OnlineFundraising til MobilePay Subscriptions er som følgende. Bemærk at der som ny kunde typisk er udgifter til integration og oplæring, hvis ønsket.

Licens
Årligt
Inkluderet i normal Licens
6000,-
Gebyr
Månedligt
MobilePay Subscriptions
400,-
Andre udgifter
Udgifter hos MobilePay
499,-/mdr
Transaktionsomkostninger
Gå til liste

Læs mere om OnlineFundraisings generelle priser.

Tilmelding

Organisationer der ønsker at tilmelde sig MobilePay Subscriptions igennem OnlineFundraising skal, udover at tilmelde sig her, registrere sig som kunde hos MobilePay senest ved udgangen af måneden før den ønskede opstartsmåned.


Du kan læse mere om hvordan du kommer i gang med MobilePay Subscriptions på vores support-side: Kom i gang med MobilePay Subscriptions.