Piccoline

Er du på udkig efter et nemt og fleksibelt job, hvor du kan tjene lidt ekstra penge ved siden af studiet eller din pension? Så er du måske vores nye picoline.

Vi leder efter en energisk og pålidelig person, der kan hjælpe os med let rengøring, indkøb og oprydning tre dage om ugen i to timer ad gangen. Som picoline vil du bl.a. få ansvaret for at holde vores kontor rent og ryddeligt, købe diverse mindre ting ind og servicere kaffemaskinen.

Vi forestiller os, at du er pålidelig, effektiv og grundig i dit arbejde, og at du har en positiv og proaktiv tilgang til opgaverne.

Det vigtigste for os er, at det er pænt og rart at være på kontoret, at kaffen flyder sort som hvid, og at hylderne indeholder de ting, vi løbende har brug for. Vi er meget modtagelige for forslag til at gøre tingene smartere og sjovere.

Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads, hvor du kan tilpasse jobbet til din hverdag. Det eneste krav er, at du er i gang tre gange om ugen, men tidspunktet på dagen kan aftales.

Løn

Lønnen er 130 kr. i timen og ca. seks timer om ugen. Du vil blive aflønnet for det faktiske antal timer, du bruger, og vi kan sammen justere på det.

Om OnlineFundraising

Hos OnlineFundraising sætter vi en ære i at hjælpe mere end 170 organisationer med at samle flere penge ind for færre udgifter. Vi er et lille og uformelt team, der ser frem til at møde dig og lære dig at kende.

Læs mere om os og vores værdier.

Sådan søger du

Du sender din ansøgning til stephan@onlinefundraising.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter gerne med start hurtigst muligt.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at skrive til stephan@onlinefundraising.dk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

 Vil du have nyheder, inspiration og viden om digital fundraising direkte i din indbakke?
Så bliv en del af fundraisingholdet og modtag vores nyhedsbrev.
Du kan forvente nyt i indbakken en gang om måneden, og kan altid afmelde dig via link i mail. Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores privatlivspolitik.