Prisjusteringer og forsimplet prismodel

Fra 1. januar 2023 foretager vi en række prisjusteringer og forsimpler prismodellen. Få et overblik over de nye priser her og læs mere om ændringerne herunder.

Baggrund for ændringerne

Vores mål hos OnlineFundraising er at hjælpe velgørende organisationer samle flere penge ind, for færre udgifter. Det er et værdigt mål som vi oplever at lykkedes med.
Samtidigt skal vi sikre, at både produkt og virksomhed fortsat leverer høj kvalitet og udvikler sig med jeres nuværende og kommende behov. I en tid hvor faste udgifter stiger markant for os og alle andre, bliver vi derfor nødt til også at følge med.

På baggrund af det annoncerer vi en prisstigning af Onlinefundraising-abonnement på 9% og justerer en række priser. Vi tilføjer ligeledes tilføjes et trin ind på 75.000 årlige transaktioner. Derudover forsimpler vi prismodellen relevante steder.,

De nye prisjusteringer

OnlineFundraising
OnlineFundraising abonnement justeres med 9%. Vi tilføjer ligeledes tilføjes et trin ind på 75.000 årlige transaktioner. Du kan beregne din egen kommende pris her.

Sandbox
Prisen for at have en Sandbox stiger fra 600 kr. til 690 kr. pr. måned.

Support
Timesupport stiger for første gang i 7 år fra 900 kr. til 1050 kr. pr. time. Vi fakturerer fortsat pr. brugt kvarter.

Afsendte sms’er
Pris pr. afsendte sms stiger med 1 øre fra 30 til 31 øre.

Ændringer i prismodel

Onboarding
Onboarding forsimples, så der fremover er to priser (i stedet for tre). De to priser afspejler de to varianter af workflow, du kan lave i Onboarding:

  • Workflow “Signup”: 4,58 kr. pr. gennemførelse (før 3 kr)
  • Workflow “Upgrade”:  2,21 kr. pr gennemførelse (før 1-2 kr)

Sms-abonnement
Vi justerer prismodellen, så prisen også afspejler det ekstra arbejde, der ligger i at håndtere og udbetale penge. Hermed bliver prisen for sms-abonnementet (inkl. 1 keyword) som følger:

Har du ingen sms-transaktioner, er prisen 218 kr.
Har du transaktioner afhænger prisen af, om du har færre eller flere end 1.000 transaktioner den pågældende måned.

Bemærk derfor, at du stadig kun betaler 218 kr. de måneder, hvor du ingen sms-transaktioner har.

  • Ingen transaktioner: 218 kr.
  • Op til 1.000 transaktioner: 436 kr.
  • Over 1.000 transaktioner: 1.090, kr.

Det kan du se frem til i den kommende tid

Vi arbejder fortsat hårdt på at øge sikkerheden med et nyt login, ny udsendelsesmetode til e-mails samt en ny formbygger på sigt – alt sammen ved siden af løbende support og håndtering af de betalingsmidler, du allerede benytter. Det bliver f.eks. snart muligt at gå direkte til MobilePay onlinebetaling hos Nets Easy.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

 Vil du have nyheder, inspiration og viden om digital fundraising direkte i din indbakke?
Så bliv en del af fundraisingholdet og modtag vores nyhedsbrev.
Du kan forvente nyt i indbakken en gang om måneden, og kan altid afmelde dig via link i mail. Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik