Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Få rabat med OnlineFundraising

Som OnlineFundraising-kunde har du mulighed for at drage fordel af rabataftaler, som vi har indgået med forskellige virksomheder.

Da vi med OnlineFundraising arbejder sammen med mange organisationer, giver det os en position, hvor vi kan forhandle bedre vilkår for jer som kunde med resten af betalingsuniverset rundt om OnlineFundraising. Disse aftaler har du automatisk adgang til som kunde af OnlineFundraising.

Her følger en gennemgang af de forskellige rabataftaler, vi har indgået med OnlineFundraising, samt en gennemgang af hvorfor vi har valgt lige præcis disse samarbejdspartnere – herunder Swedbank, Eniro, ePay og Link Mobility.


Swedbank

Swedbank er en af Nordens største indløsere af udenlandske kort, og som OnlineFundraising-kunde har du mulighed for at tegne en indløsningsaftale hos Swedbank med attraktive vilkår.

For danskudstedte kredit- og debetkort er transaktionsgebyret 0,65%. Derudover er der ingen transaktionspris, og Swedbank tager ikke noget minimumsgebyr. For firmakort samt kredit- og debetkort udstedt i udlandet ligger transaktionsgebyret på 1,80%.

Swedbank har ingen nedre grænse for beløb til betaling pr. måned, og antal afregningsdage er to bankdage. Aftalen er gratis i oprettelse.

Læs mere om en indløsningsaftale med Swedbank.

Eniro – Telefonopslag

Eniro driver internet-søgetjenesterne Krak, De Gule Sider og Proff i Danmark.

I samarbejde med Eniro kan vi i OnlineFundraising-formularen tilbyde en service, der gør det muligt at forudfylde formularen kun ved at skrive et telefonnummer. Du kan se et eksempel på dette på Red Barnets hjemmeside.

Ved at gøre det muligt at forudfylde formularen sørger I for, at der er mindst muligt for giveren at tage stilling til, samtidig med at der er så få clicks som muligt, fra man tager beslutningen om at donere, til man har doneret.

Der findes to varianter af denne mulighed; en hvor giveren skal godkende, at vi indhenter oplysninger med Eniro, og en hvor der automatisk hentes oplysninger ved udfyldning af telefonnummer.

Prisen for dette er 150 kr. om måneden igennem os.

ePay

En betalingsgateway som ePay er nødvendig for at kunne tage imod donationer online. ePay er en af Skandinaviens største leverandører af betalingsløsninger.

Som kunde hos OnlineFundraising kan du få denne betalingsløsning til 200 kr. om måneden. Normalprisen er 300 kr. om måneden.

Læs mere om transaktionsomkostninger i forbindelse med ePay på vores support-side.

Link Mobility

Med Link Mobility kan du bruge SMS’er som kommunikations- og betalingsmedie sammen med OnlineFundraising. SMS-donation er en måde at omgå personfølsomme omkostninger, hvilket for nogle givere kan være en stor barriere for at donere.

Med OnlineFundraising koster et abonnement fra 500 kr. om måneden.

Læs mere om fordele og priser for SMS donation.


Hvis din organisation er interesseret i at høre mere om ovenstående rabataftaler i forbindelse med lige netop din organisation, kan du skrive en e-mail til support@www.onlinefundraising.dk.

Du kan også læse mere om priser for OnlineFundraising.