Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
 • Telemarketing har aldrig været nemmere

  Med en OnlineFundraising bliver telemarketing, nemmere og smidigere – for jer som organisation, for jeres samarbejdspartnere og ikke mindst for jeres givere og medlemmer. Det giver flere donationer og frigiver tid, som I kan bruge på at gøre mere af det, der gør en forskel.

Nemt for phoner, giver og din organisation

Få flere donationer med telemarketing

 • Flere donationer – ingen personfølsomme oplysninger
  Giveren behøver ikke oplyse personfølsomme oplysninger, men kan selv godkende aftalen med et swipe i MobilePay eller Betalingsservice’ app.
 • Givere kan donere med deres foretrukne betalingsmiddel
  Med OnlineFundraising kan dine givere betale med lige det betalingsmiddel, de ønsker. Med OnlineFundraising får du adgang til både MobilePay Subscriptions, MobilePay Online, Betalingsservice, SMS-betalinger og kortbetalinger.
 • Nem opgradering  
  Det er nemt at øge beløbet, ændre frekvensen eller skifte betalingsmidlet for eksisterende aftaler, mens du har donoren i røret.
 • Smidigere samarbejde med telemarketing-bureauer
  Bruger du et bureau til telemarketing, bliver igangsættelse, løbende dialog og afregning med bureauer bliver lettere, når du bruger OnlineFundraising. Vores Onboarding App giver call centre og dig om projektleder et unikt og effektivt overblik.

Vil du have flere donationer med telemarketing?

Det er nemt at komme i gang

 Uanset om du laver telemarketing internt, eller om du samarbejder med et bureau, er det nemt at komme i gang med at bruge OnlineFundraising til telemarketing.

Bureauer som TMPO, The Call Company, All Ears, Charity Guard, Storm Group og Kobborg Consult står klar til at benytte sig af vores telemarketing app, Onboarding.

Bruger du et andet bureau, eller er du et bureau, som ønsker at benytte dig af funktionaliteten i Onboarding? Så tag kontakt.

Data lander i dit medlems- og regnskabssystem

Jeres CRM- og regnskabssystem kan integrere med OnlineFundraising, så betalingsdata automatisk lander der, hvor I har det fulde overblik over jeres givere og medlemmer.

Benyt dig af færdige integrationer, eller byg din egen.

Læs mere om mulighederne for integration