Priser

Beregn dit abonnement på OnlineFundraising

Hvor mange transaktioner og konverteringer forventer du årligt?

Op til 5.000 årligt

950 kr./mdr.

Alle priser på siden er ekskl. moms. 

Licens

Ud over abonnement har OnlineFundraising også en årlig licens, som er et fælles bidrag for at dække udviklingsomkostninger. Ved at alle bidrager til udviklingen, kan udviklingsomkostningerne holdes på 5.000 om året pr. organisation. 

Dispensation

Er du en mindre eller nyopstartet NGO, kan du ansøge om dispensation for OnlineFundraising-licensen. Bemærk, at dispensation gives for ét år ad gangen og kun til organisationer med en lille fundraisingomsætning. Fik du dispensation i 2023, skal du altså søge på ny for 2024.

Sms-gateway

OnlineFundraising har sin egen sms-gateway, der er dybt integreret med OnlineFundraising. Vælger du at modtage sms’er, er priserne som følger pr. måned.
 • Abonnement, inkl. 1 keywordfra 218 kr.

  Med transaktioner: Under 1000 transaktioner: 436 kr. Over 1000 transaktioner: 1090 kr.

 • Ekstra keywords100 kr.

  Vælg keywords på 1217, 1416 og 1962. Subkeywords er gratis.

 • Brug af egen shortcode2.000 kr.

  Samt 5.000 kr til 4T for leje af shortcode.

Send sms’er

OnlineFundraising kan også sende store mængder af sms’er på dine vegne – enten ved at uploade liste af telefonnumre eller ved at benytte vores API. Stykpriserne er som følger.
 • Standard0,31 kr.

  Send sms'er uden abonnement til en standardpris.

 • EnterpriseEfter aftale

  Sender du 20.000+ sms'er om måneden, tilbyder vi lavere stykpris sammen med en abonnementspris. Tag kontakt og hør nærmere.

Onboarding-app

Onboarding-app’en til telemarketing og face-to-face har ikke et abonnement, men derimod følgende forbrugsafregning:
 

Tilkøb

Tilkøb til OnlineFundraising.

Ønsker du et overslag?

Ønsker du en opstilling af de samlede udgifter, inkl. eksterne udgifter til betalingsmidler m.m.? Skriv til os og få et pristilbud og en gratis introduktion.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik