Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • SMS-betalinger

    Sms’er er særligt gode til leadgenerering og kan bruges til både enkeltdonationer og betalingsaftaler. Med OnlineFundraising og Fundraisingbureauets sms-tjeneste, smsCPH, har det aldrig været nemmere og billigere at tage imod sms-donationer.

Fordele ved sms-betalinger

Hvorfor vælge sms?

Der er mange fordele ved sms-kampagner:

  • Lav teknisk barriere – Næsten alle kan sende en sms-besked, og de fleste har deres telefon lige ved hånden.
  • God til leadgenerering – Sms er et godt værktøj til leadgenering med mikrodonationer: I modsætning til andre betalingsmidler med lav barriere får du med sms-donationer giverens kontaktoplysninger.
  • Nemt at pitche offline – “Send GIV til 1217”. Så bliver det ikke meget nemmere at give en donation eller oprette en fast betaling. Sms-donationer lette og effektive at pitche mundtligt, på en plakat eller et banner.

Få endnu flere fordele med

OnlineFundraising og smsCPH

Der er flere fordele ved at bruge OnlineFundraising og Fundraisingbureauets sms-tjeneste, smsCPH, til sms’er:

  • Billigere sms-donationer – smsCPH tager ingen transaktionsomkostninger.
  • Ét nr. at ringe på – Når du laver sms-kampagner med OnlineFundraising og smsCPH er det os i Fundraisingbureauet, som leverer al teknikken bag dine kampagner. Vi tager os derfor af hele dialogen, når du vil lave en ny kampagne, hvis noget skal ændres, eller du har spørgsmål.
  • Betalingsdata ender ét sted – Når du bruger OnlineFundraising og smsCPH til at tage imod donationer og medlemskaber med sms, får du flettet data fra disse betalinger sammen med dine andre betalinger – og bruger du OnlineFundraising med en CRM-integration, ender sms-data direkte i dit CRM.

smsCPH

smsCPH er en sms-tjeneste udviklet af Fundraisingbureauet.

Vores kunder ønskede en stabil, dansk sms-forsendelse med håndtering af betalinger, hvor data nemt ender i CRM-systemet.

Vi ønskede samtidig at skabe en løsning, hvor afregning sker på en donationsvenlig måde. Det betyder, at smsCPH ikke tager nogen transaktionsomkostninger, ligesom udbetaling og afregning er designet efter vores kunders behov.

smsCPH er dybt integreret med OnlineFundraising, hvilket muliggør abonnementsbetalinger med sms uden yderligere programmering eller systemer.

Priser

Med OnlineFundraising får du adgang til alle betalingsmidler, herunder SMS. Som OnlineFundraising-kunde skal du derfor blot have et smsCPH-abonnement.

OnlineFundraising
Inkluderet i det månedlige abonnement
Se priser her
Abonenment
Månedligt
smsCPH abonnement
fra 200,-*
Andre udgifter
Transaktionsudgifter til 4T
Se priser her

Bemærk, at der som ny kunde typisk er udgifter til integration og oplæring, hvis ønsket. Læs mere om OnlineFundraisings priser.