Spørgetime om Communication

Det er sket en masse spændende nyt i Communication i OnlineFundraising. Du er derfor inviteret til gratis spørgetime d. 29. september, hvor du kan blive klogere på den forbedrede funktionalitet.

Da vi spurgte, om I kunne bruge en spørgetime, sagde I ja tak. Da vi spurgte hvornår, var fredag formiddag en klar vinder. Så nu har vi en fredag klar i kalenderen – vi håber, at du vil være med.

Program

Vores to konsulenter Christel og Kathrine gennemgår det nye (og mere overskuelige) design, som især gør det nemmere for dig med mange kampagner. Der er f.eks. en ny, farvekodet oversigt over dine communications med nemmere navigation, hurtigere redigering og mulighed for at søge i dine eksisterende communications. 

Derudover gennemgår de den nye og forbedrede redigeringsfunktion og en række andre funktioner.

Du har selvfølgelig mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, du brænder inde med – og lidt til. 

Det praktiske

  • Dato: 29. september 2023
  • Tid: Kl. 10:30-11:30
  • Sted: Online
  • Pris: Gratis
  • Oplægsholder: Christel Lundt Simonsen og Kathrine Nyboe Flindt

Tilmeld dig her

Læs mere

Hvis du har brug for at få genopfrisket din viden om Communication, kan du tage et kig i vores supportunivers, hvor du kan læse alt om funktionaliteten, og hvordan du bruger den i dit kampagnearbejde. 

Ønsker du at dykke mere konkret ned i de nyeste ændringer, anbefaler vi at vende blikket mod vores release notes, hvor du kan få et overblik over og en beskrivelse af alle opdateringerne

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik