FÅ ET DIGITALT SERVICETJEK

Er du nysgerrig på, hvor din organisation står – og hvad I kan gøre bedre?

Få et digitalt servicetjek, hvor vi gennemgår din organisations digitale opsætning set med fundraisingbriller.

 

Servicetjekket er det ideelle værktøj til at skabe et overblik over din organisations digitale fundraising setup, hvor vi tager temperaturen på jeres systemlandskab, leadopsamling og -konvertering samt fastholdelse.

Vi er her for at hjælpe jer med at prioritere din organisations strategiske indsatsområder, så I kan fokusere indsatsen der, hvor den giver størst værdi. Det digitale servicetjek giver jer et overblik over konkrete to dos, opdelt i kritiske, optimering og anbefalet.

Servicetjekket koster 25.000,- ekskl. moms. Bruger din organisation allerede OnlineFundraising, kan I få det til 22.000 kr. ekskl. moms. 

Få konkrete tiltag, du kan tage i brug med det samme

Du får en 52 punkts gennemgang, hvor vi bl.a. kigger på:

  • Sammenhæng mellem systemer
  • Fundraisingask
  • Din hjemmeside og formularer
  • E-mail ift. indhold og deliverability
  • SoMe-annoncering
  • Samtykke-opsamling
  • Mediemix, inkl. sms

For nylig leverede vi et servicetjek til en kunde, der modtog en 30-siders rapport med over 50 konkrete handlingspunkter.

Skal din organisation være den næste? Så tag kontakt i dag.

Om konsulenterne bag

Kathrine Flindt er digital superwoman med speciale i digital markedsføring og e-mailmarketing.  

Kathrine har erfaring fra med alle dele af den digitalt marketing fra sit arbejde i Amnesty, Børns Vilkår og Fagforeningen IDA mfl. Kathrine underviser desuden i marketing automation hos Dansk Markedsføring. 

Kim Skytte Graae er digital fundraising-specialist hos OnlineFundraising. Firmaet hjælper mere end 180 danske indsamlingsorganisationer, foreninger og kulturinstitutioner med deres medlemsfundraising.

Kim har mere end 20 års erfaring med fundraising i f.eks. Folkekirkens Nødhjælp, WWF Verdensnaturfonden og Den Danske Naturfond.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik