BLIV EN DEL AF HOLDET

Kom og vær med til at gøre en forskel for velgørende organisationer og bliv en del af et behageligt arbejdsmiljø på Frederiksberg. Vi er en rummelig og fleksibel arbejdsplads med plads til stort individuelt ansvar og frihed. Du kan se frem til en god frokostordning, italiensk kaffe ad libitum og fredagsbar med brætspil i ny og næ.

Er du vores nye kollega?

Ledige stillinger

Backend-udvikler

Vil du være med til at gøre det nemt og sikkert for velgørende organisationer at tage imod donationer og medlemskaber?

Læs mere og ansøg

Søg uopfordret

Har du lyst til at være en del af holdet?

Skriv til os

Som medarbejder hos os får du:

Lækker frokostordning

Plads til udvikling

God kaffe og the

Fredagsbar

Fleksibelt arbejdsliv

Snacks og drinks

Tæt på bus og metro

Sundhedsforsiking

Gode kollegaer

Vær med til at gøre verden til et bedre sted

Hos OnlineFundraising sætter vi en ære i at hjælpe mere end 200 organisationer med at samle flere penge ind for færre udgifter. En god dag for os, er, når vi kan mærke, at vi har hjulpet vores kunder et afgørende skridt på vejen til at gøre mere af det arbejde, de ønsker at lave. Vi sætter stor pris på at have tætte relationer til både vores kunder og samarbejdspartnere og engagerer vores netværk bl.a. med events, webinarer og nyhedsbrev.

Bliv en del af en virksomhed i udvikling

Vi er stolte af vores produkt, som vi godt tør sige er et "one of a kind", der hver dag hjælper organisationer med deres indsamling og medlemstal. Rejsen er kun lige begyndt, og vi har store planer for den fortsatte udvikling. Det betyder også, at vi agerer agilt, når vi ser en sti, vi skal betræde – og samtidig ikke er bange for at skifte retning, når vi vælger forkert.

Vær glad for at gå på arbejde

Arbejdsglæde, trivsel og faglig stolthed er nogle af nøgleordene hos os. Vi er et team, som alle trives godt i et uformelt arbejdsmiljø præget af humor og godt sammenhold. Hos os er der korte beslutningsveje og tillid til den enkeltes beslutninger. Vi tilbyder derfor også høj fleksibilitet med hensyn til den enkelte medarbejder. Og så kan du godt glæde dig til en solid kaffebrygger.

Hør fra os, når vi har nye stillinger
Vær en af de første til at høre det, når vi får nye stillinger – og få seneste nyt om digital fundraising og medlemshvervning.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik