MØD BESTYRELSEN

Mød vores syv bestyrelsesmedlemmer, som i fællesskab sætter kursen for OnlineFundraisings aktiviteter og mål.

Bestyrelsesmedlemmer

Birgitte Mabeck

Birgitte har over 20 års ledelseserfaring, bl.a. som marketingdirektør hos ISS, Nilfisk, SAP, Røde Kors og Forbrugerrådet Tænk. Hun har ekspertise inden for brand- og marketingstrategier, kommunikation, medlemsservice, fundraising, forretningsstrategi og bestyrelsesarbejde.

Mia Erlund

Mia har mere end 20 års erfaring inden for tech og har de sidste tre år ledet Corpay One i Danmark og ekspanderet løsningen til UK. Hun har arbejdet i danske såvel som internationale tech-organisationer og har især sit fokus på ledelse og forretningsudvikling.

Morten Suhr Hansen

Morten Suhr Hansen har 20 års erfaring i den danske mediebranche og er i dag administrerende direktør og partner i konsulentvirksomheden Subscrybe. Virksomhedern arbejder med innovation og forretningsudvikling i abonnements- og medlemsbaserede virksomheder.

Ejere og bestyrelsesmedlemmer

Kim Skytte Graae

Kim er bestyrelsesformand og fundraisingspecialist hos OnlineFundraising. Han har mere end 20 års erfaring med fundraising i f.eks. Folkekirkens Nødhjælp, WWF, Verdensnaturfonden og Den Danske Naturfond.

Christian Laugesen

Christian er frontend-udvikler hos OnlineFundraising og står for design, videreudvikling og optimering af OnlineFundraisings webløsninger. Han har desuden mange års erfaring som frivillig.

Stephan Viftrup

Stephan er direktør for OnlineFundraising. Han er specialist i det digitale landskab, der omgiver betaling og konvertering, og hans styrke er optimering og synergi på tværs af betalingskanaler, systemer og hjemmesider.

Niklas Boss

Niklas er systemudvikler hos OnlineFundraising og udvikler simple løsninger på komplicerede problemer. Han har ansvaret for at udvikle og skabe teknisk overblik samt at vedligeholde og supportere eksisterende moduler.

Har du spørgsmål til bestyrelsen?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at dele dine tanker med bestyrelsen, er du mere end velkommen til at sende os en mail. 

Skriv til bestyrelsesformand Kim Skytte Graae på 
kim@onlinefundraising.dk

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik