KURSUS: NY I ONLINEFUNDRAISING

Kurset er for dig, der er ny bruger af OnlineFundraising eller ønsker at få et overblik over systemets funktioner.

Vores konsulent Christel giver dig kyndig vejledning til brug af OnlineFundraising og guider dig igennem de vigtigste funktioner og værktøjer i systemet. 

Du bliver blandt andet klogere på:

  • Hvordan du opretter dine formularer under menupunktet Form Builder
  • Hvordan du bruger OnlineFundraising til at sende takke-, kvitterings- og bekræftelsesmails ud til dine givere og medlemmer i forbindelse med betalinger under menupunktet Communication
  • Hvordan du håndterer dine betalingsaftaler under menupunktet Transactional, hvor du finder ContactsPaymentsSubscriptions og Agreements
  • Hvor du finder diverse vejledninger, og hvordan vores support fungerer

Hvis du bruger SMS og Onboarding, giver Christel også vejledning omkring det.

Praktisk

Om underviseren

Christel Lindt Simonsen er mester i at hjælpe organisationer med at sløjfe det tidskrævende, manuelle arbejde og gøre det nemmere og sjovere at fundraise. 

Som konsulent hos OnlineFundraising har Christel et indgående kendskab til alle features og funktioner, som OnlineFundraising indeholder. Christel hjælper store og små organisationer med at skabe overblik, og så er hun teamets CRM-specialist.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik