Få nyeste viden om digital fundraising

Gør som over 1.300 andre danske fundraisere: Få nyheder og inspiration om digital fundraising, medlemshvervning og kampagneoptimering – direkte i din indbakke

Få vores månedlige nyhedsbrev om digital fundraising og medlemshvervning, som er spækket med relevante nyheder og inspiration.

Vi glæder os meget til at få dig med på holdet.

De bedste hilsner
OnlineFundraising

Fundraisinghelte
Upcoming events
Nyt inden for digital fundraising
Spændende og inspirerende cases
Webinarer
Tips og tricks til din fundraising

Tema om Nordisk Fundraising: Findes der en særlig nordisk måde at lave fundraising på?


Vil du være med til at lære noget nyt sammen med os? Så håber vi, at du er klar på at dykke ned i vores nye tema – nemlig: Nordisk Fundraising. 

I den kommende tid løfter vi blikket ud over Danmarks grænser og går på opdagelse i vores nabolande. Hvad kan vi lære af Sverige, Norge, Island og Finland? Hvordan kan vi berige hinanden?

Det bliver en rejse, som vi endnu ikke kender endestationen på, men vi håber, at du vil være med. Håbet er at danne rammen om et netværk af nysgerrige fundraisere, som sammen med os vil undersøge, om der findes en særlig nordisk måde at lave medlemsfundraising på.

I praksis betyder det, at vi leder efter skribenter i hele Norden – i første omgang i Danmark – som har lyst til at være en del af et netværk, hvor vi deler ud af vores viden og erfaring.

Lyder det interessant? Har du lyst til at være med til at dele ud og gøre branchen klogere? Så skriv til os.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik