Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fra Fundraisingbureauet til OnlineFundraising

Har du undret dig over, hvad vi hedder? Vi oplever ofte en forvirring, og derfor bevæger vi os hen imod blot at kalde os OnlineFundraising.

Her på Finsensvej 6E på anden sal går vi meget op i at give organisationer med gode formål den infrastruktur, der skal til for at få flest mulige donationer og medlemskaber.

Vi går derfor op i at give rådgivning på kampagner, der benytter vores system, og vi går op i at lave tilstødende services, som støtter den hverdag, som I som organisationer har. Det kan være telemarketing, gadehvervning og sms-betalinger.

Det tror vi ikke, der er nogen, der er i tvivl om.

“Fundraising”, “bureau” og “online” i mange kombinationer

Men måske har nogle været i tvivl om, hvad vi egentlig hedder. Vi får i hvert fald mange variationer af det: “Fundraisingonline”, “Onlinefundraisingbureauet”, “Onlinebureauet” osv.

Forvirringen skyldes, at vi i lang tid har kørt med to navne – nemlig Fundraisingbureauet og OnlineFundraising. Fundraisingbureauet har været vores primære navn, og det har været Fundraisingbureauet, som havde produktet OnlineFundraising. Men OnlineFundraising har altid været det produkt med den største tyngde, så har det været svært at se præcis, hvor OnlineFundraising sluttede og Fundraisingbureauet startede.

Vi vil gøre det nemmere for alle parter

Det vil vi meget gerne gøre lidt nemmere – først og fremmest for jer, men også for os selv. Derfor sætter vi nu i gang i at simplificere kommunikationen omkring os som virksomhed. Det betyder i praksis, at vi stadig er og laver helt det samme, men det navn vi benytter os af fremad er OnlineFundraising, som er kernen af det produkt vi laver og kernen af den ydelse, vi ønsker at levere til jer.

Navnet OnlineFundraising har også andre fordele. Det er nemt at stave, og på sigt er det også mere forståeligt for vores venner i norden, hvor “bureau” ikke på samme måde er et forståeligt navn.

Fortsat samme firma og ydelser

Det ændrer ikke noget i vores ydelser, og det er ikke et skift i vores fokus. Det er blot en forsimpling i vores kommunikation, som vi selv kommer til at sætte pris på, og som vi også tror kommer til at gøre det lettere for jer at kommunikere med os.

Mails kan stadig sendes til fundraisingbureauet.dk, men fremover vil vi benytte os af OnlineFundraising som den primære måde at arbejde på og kommunikere på.

Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer i samspil med gode relationer til jer som kunder og samarbejdspartnere.

De bedste hilsner
Stephan Viftrup
Direktør, Fundraisingbureauet