OnlineFundraising er flyttet

Kom med inden for i vores nye kontor på Frederiksberg og hils på vores nye kontorfæller.

Efter tre år måtte vi indse, at vi var ved at vokse ud af vores gamle kontor. Vi er derfor flyttet til større lokaler, og du finder os nu på Finsensvej 6E, 2.tv., 2000 Frederiksberg.

Vi ville rigtig gerne have inviteret dig til en stor indflytterfest. I den her tid, hvor vi alle sammen skal passe godt på hinanden, må det desværre vente lidt.

I stedet har vi lavet en kort video, hvor du kan se, hvor vi bor, og hvordan du finder os.

 

Mød vores kontorfæller

Vi deler kontoret med nogle gode kolleger fra fundraisingbranchen, så måske kan det også være, at du finder vej hertil for at mødes med nogle af dem. Uanset hvad, så glæder vi os meget til at byde dig indenfor.

Jesper Mørk
Sofie Odby

Krydsfeldt
“Krydsfeldt er en konsulentvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem organisationer og virksomheder med at skabe partnerskaber, som gavner både parterne og verden. Virksomheden drives af mig, Jesper Mørk, med hjælp fra juniorkonsulent, Sofie Odby.

Vi hjælper organisationer og virksomheder med blandt andet udvikling af partnerskabskoncepter, værdiboost af eksisterende partnerskaber, screening af potentielle samarbejdspartnere og med projektledelse af partnerdialoger.”

Hør mere: krydsfeldt.dk / jesper@krydsfeldt.dk

Nanna Bohmann

Nanna Bohmann
“Jeg arbejder med (digital) kommunikation, privatfundraising og kampagner. Meget af tiden for GirlTalk og resten af tiden som selvstændig rådgiver og kommunikatør.

Jeg har været en del af ngo-branchen i et lille årti og har særlig erfaring med udvikling af kommunikations- og fundraisingindsatser i mindre organisationer. Jeg er uddannet cand.scient.pol med speciale i medier og kommunikation.”

Hør mere: LinkedInnannabohmann@gmail.com 

 

Jenny Slater

Jenny Slater
“I løbet af de sidste otte år har jeg arbejdet som fundraiser i UK. Jeg flyttede til København i slutningen af 2019 og arbejder nu hos Donorfy, et prisbelønnet, cloud-baseret CRM-system for NGO’er.

Min rolle hos Donorfy er i Business Development, hvor jeg taler med NGO’er om, hvordan Donorfy kan hjælpe med at automatisere og professionalisere deres fundraising og marketing. Hvis I har spørgsmål om at bruge Donorfy hos jeres NGO, kan I kontakte mig.”

Hør mere: donorfy.com / jenny.slater@donorfy.com

 

Mads Morild Kulmbak

Mads Morild Kulmbak
“Jeg har over 13 års erfaring med fundraising, crm og fastholdelse af medlemmer og kunder. Så jeg kan hjælpe med alt når det kommer til design af de bedste kundejourneys, crm, fundraising, fastholdelse af medlemmer, strategiudvikling og procesoptimering.

Jeg elsker heavy metal, kaffe og fodbold. Og så har jeg rigtig mange børn, så jeg er verdensmester til at holde hovedet koldt, tælle til 10 og have mange bolde i luften på én gang.” 

Hør mere: madskulmbak.dkmads@madskulmbak.dk

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

 Vil du have nyheder, inspiration og viden om digital fundraising direkte i din indbakke?
Så bliv en del af fundraisingholdet og modtag vores nyhedsbrev.
Du kan forvente nyt i indbakken en gang om måneden, og kan altid afmelde dig via link i mail. Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik