Kontorfællesskab for selvstændige i fundraisingbranchen

Arbejder du selvstændigt med foreninger og indsamlingsorganisationer? Mangler du en kontorplads i København, og vil du gerne udvide dit professionelle netværk?

OnlineFundraising tilbyder Danmarks bedste kontormiljø for selvstændige, der gerne vil arbejde med indsamlingsorganisationer og foreninger. Vi har kontorpladsen til dig, der brænder for at gøre verden til et bedre sted og måske arbejder med et at følgende områder:

  • Fondsansøgninger
  • Kunderejser og medlemsprogrammer
  • UX og hjemmesideudvikling med noget på hjerte
  • Video og grafik, der kan vække følelser
  • Eller har været fundraiser i en større indsamlingsorganisation.

Det får du

Vi har lige nu to faste pladser (3.000 kr. pr. md. + moms) ledige. Vi tilbyder kontorpladsen gratis frem til d. 1. september, når du binder dig til pladsen året ud.

Vi tilbyder lyse lokaler, god kaffe og central beliggenhed på Frederiksberg få hundrede meter fra Fasanvej Metrostation.

Lyder det som noget for dig? Du er meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe.

Skriv til kim@onlinefundraising.dk for at høre mere.

Kom med indenfor

I OnlineFundraising arbejder vi på at gøre verden til et bedre sted ved at hjælpe velgørende organisationer blive bedre til at samle penge ind.

Mød vores kontorfæller

Vi deler vores kontor med nogle gode kolleger fra fundraisingbranchen. Mød dem herunder.

Jesper Mørk
Sofie Odby

Krydsfeldt
“Krydsfeldt er en konsulentvirksomhed, der arbejder i krydsfeltet mellem organisationer og virksomheder med at skabe partnerskaber, som gavner både parterne og verden. Virksomheden drives af mig, Jesper Mørk, med hjælp fra juniorkonsulent, Sofie Odby.

Vi hjælper organisationer og virksomheder med blandt andet udvikling af partnerskabskoncepter, værdiboost af eksisterende partnerskaber, screening af potentielle samarbejdspartnere og med projektledelse af partnerdialoger.”

Hør mere: krydsfeldt.dk / jesper@krydsfeldt.dk

 

Xenia Andersen

 

Xenia Andersen
”Digital marketing og kommunikation er omdrejningspunktet i mit selvstændige virke. Jeg arbejder med etablering, implementering og opkvalificering af digitale aktiviteter. Jeg leverer strategisk rådgivning om målgrupper, kanaler og kampagnekommunikation, udvikler materiale og designer konverteringsrejser. 

Jeg tilbyder rådgivning på freelancebasis, og kan indgå som en fast del af holdet som konsulent.”

Hør mere: xeniaandersen.com / info@xeniaandersen.com 

 

 

Sigrid M. Larsen
Trine Ladegaard

Skolens Venner
“Med frivillige skolevenner i skoleklasser fra 0. til 9. klasse støtter Skolens Venner børns personlige, faglige og sociale trivsel. Som en ekstra og nærværende voksen i klassen understøtter skolevenner enkeltelever i fællesskabet, og bidrager til at flere børn føler sig set og hørt.

Skolens Venners sekretariat støtter opstart af nye lokalforeninger, rekrutterer nye frivillige og medlemsskoler samt skaber netværk og vidensdeling på tværs af lokalforeninger og skoler. Nå ja, og kommunikerer, fundraiser, samarbejder, netværker, administrerer og alt det andet, der hører med til hverdagen i en lille NGO. Sekretariatet består af sekretariatsleder Trine Ladegaard og projektkoordinator Sigrid M. Larsen.”

Hør mere: skolensvenner.dk / tl@skolensvenner.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

 Vil du have nyheder, inspiration og viden om digital fundraising direkte i din indbakke?
Så bliv en del af fundraisingholdet og modtag vores nyhedsbrev.
Du kan forvente nyt i indbakken en gang om måneden, og kan altid afmelde dig via link i mail. Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik