Mastercard lancerer nyt system til filoverførsler

I denne uge er Mastercard begyndt at skrive ud til dig, der benytter Betalingsservice. Bruger du OnlineFundraising til alt omkring Betalingsservice, behøver du ikke at foretage nogen ændringer.

Benytter din organisation Betalingsservice, er du sikkert blevet opmærksom på, at Mastercard fra august næste år kræver, at man ændrer processen for at sende og modtage information om betalinger og aftaler. Det betyder derfor, at der skal ske ændringer i alle produktionssystemer, der håndterer denne dialog.

Hvis du bruger OnlineFundraising til alt omkring Betalingsservice, skal du ikke gøre noget. Det er en del af abonnementet, at vi løbende udvikler og vedligeholder dine integrationer. Du kan derfor trygt læne dig tilbage.

Bruger du kun OnlineFundraising til Betaligsservice 3. part  (det vil sige, at I selv sender filer til Betalingsservice) eller bruger I Betalingsservice via et andet system, skal i tage fat i jeres dataleverandør og få implementeret ændringerne.

I kan selvfølgelig også overveje at flytte jeres Betalingsservice-aftaler over til OnlineFundraising – det vil ofte være nemmere og billigere. Hvis I overvejer denne model, så skriv til stephan@onlinefundraising.dk og hør mere.

 

Hvis du bruger OnlineFundraising til alt omkring Betalingsservice, kan du blot læne dig tilbage.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

Få vores månedlige nyhedsbrev om digital fundraising og medlemshvervning, som er spækket med relevante nyheder og inspiration.

Gør som 1.300 andre danske fundraisere

Få vores guide til den gode donationsformular, som du kan tage i brug med det samme.

Du får også månedlige nyheder og inspiration om digital fundraising.


Du tilmelder dig vores nyhedsbrev, som du altid kan afmelde via linket i mailen.
Læs mere i vores privatlivspolitik.