Mastercard lancerer nyt system til filoverførsler

I denne uge er Mastercard begyndt at skrive ud til dig, der benytter Betalingsservice. Bruger du OnlineFundraising til alt omkring Betalingsservice, behøver du ikke at foretage nogen ændringer.

Benytter din organisation Betalingsservice, er du sikkert blevet opmærksom på, at Mastercard fra august næste år kræver, at man ændrer processen for at sende og modtage information om betalinger og aftaler. Det betyder derfor, at der skal ske ændringer i alle produktionssystemer, der håndterer denne dialog.

Hvis du bruger OnlineFundraising til alt omkring Betalingsservice, skal du ikke gøre noget. Det er en del af abonnementet, at vi løbende udvikler og vedligeholder dine integrationer. Du kan derfor trygt læne dig tilbage.

Bruger du kun OnlineFundraising til Betaligsservice 3. part  (det vil sige, at I selv sender filer til Betalingsservice) eller bruger I Betalingsservice via et andet system, skal i tage fat i jeres dataleverandør og få implementeret ændringerne.

I kan selvfølgelig også overveje at flytte jeres Betalingsservice-aftaler over til OnlineFundraising – det vil ofte være nemmere og billigere. Hvis I overvejer denne model, så skriv til stephan@onlinefundraising.dk og hør mere.

 

Hvis du bruger OnlineFundraising til alt omkring Betalingsservice, kan du blot læne dig tilbage.