Nemmere og billigere sms-kampagner med smsCPH

Modtager du donationer på sms, sender du sms'er ud, eller vil du gerne i gang med sms-kampagner? Så har vi en rigtig god nyhed til dig.

I den nye version af OnlineFundraising, OnlineFundraising v4, har vi gjort det nemmere for dig at booke og vedligeholde dine sms-keywords, samt sætte sms-flows op.

Dertil lancerer vi smsCPH: en ny sms-gateway, som gør det nemmere og ikke mindst billigere at sende sms’er ud og modtage donationer på sms. Du kan fortsat vælge at bruge Linkmobility som gateway, eller du kan vælge smsCPH.

Vores kunder ønskede en stabil, dansk sms-forsendelse med håndtering af betalinger, hvor data nemt ender i CRM-systemet, og en prismodel, som passer til donationer. Derfor har vi skabt smsCPH.

Du kan læse mere om mulighederne for sms-kampagner med OFv4 og smsCPH herunder – eller se det forklaret på to minutter i videoen her.

 

Hvorfor sms-kampagner?

Der er mange fordele ved sms-kampagner.

De er gode til mikrodonationer og leadgenerering, og de kan bruges til betalingsaftaler, eller til at bygge smarte tilmeldingsflows.

Sms-betalinger har, sammenlignet med andre betalingsmidler, en lav tærskel for det potentielle medlem eller giver at træde over. Langt de fleste kan sende en sms lynhurtigt, og sms-donationer kræver heller ikke, at giveren oplyser personfølsomme oplysninger.

Med smsCPH bliver det både nemt og billigt at lave den slags kampagner.

 

Sms-kampagner gjort nemt

I OnlineFundraising v4 har vi gjort det nemt for dig selv at booke nye keywords, opsætte takkebeskeder og sms-flows.

Vi har også gjort det nemmere at vedligeholde dine sms-kampagner, og bruger du smsCPH sammen med OnlineFundraising, er der kun ét nummer at ringe til, hvis du får brug for hjælp eller er i tvivl om noget, der omhandler sms-betalinger.

Desuden flyder dataen fra dine sms-betalinger direkte ned i dit CRM-system, eller hvor du ellers er vant til at modtage betalingsdata fra OnlineFundraising.

Sms-kampagner har aldrig været billigere

Vi har skabt smsCPH ud fra et ønske om at lave en løsning, hvor afregning sker på en donationsvenlig måde, og vi ved, hvor vigtigt det er for jer at holde transaktionsomkostningerne på donationer nede.

Derfor tager smsCPH ingen transaktionsomkostninger, ligesom udbetaling og afregning er designet efter vores kunders behov.

Læs mere om smsCPH’s priser her.

Sådan kommer du i gang

smsCPH er klar til at blive taget i brug 1. januar 2020.

Vil du gerne sørge for, at dine sms-keywords bliver booket af dig og ikke af nogle andre? Så kan du booke dem allerede nu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

 Vil du have nyheder, inspiration og viden om digital fundraising direkte i din indbakke?
Så bliv en del af fundraisingholdet og modtag vores nyhedsbrev.
Du kan forvente nyt i indbakken en gang om måneden, og kan altid afmelde dig via link i mail. Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik