Support af hjemmesider ophører fra 30. september 2021

Vi tilbyder ikke længere hjemmesidesupport, men læs evt. vores råd til, hvordan I finder en ny hjemmesideleverandør.

Det er over syv år siden, FlowTwo startede med at lave hjemmesider for velgørende organisationer. Allerede et halvt år senere opstod OnlineFundraising som et lille produkt, der kunne tage imod donationer på en nem måde. Det blev til over 100 hjemmesideprojekter, og FlowTwo blev gradvist til Fundraisingbureauet. I dag håndterer vi betalinger for over 130 danske organisationer, og i første halvdel af 2021 har vi hjulpet med en kvart milliard kroner. Det ansvar er vi os meget bevidste, og vi har sammen med jer fortsat mange ambitioner for, hvordan det skal være let at donere og blive medlem.

Derfor gearer vi fortsat vores virksomhed henimod at udvikle OnlineFundraising og de andre services vedrørende betalinger. Det har løbende betydet længere ventetid på hjemmesiderelaterede opgaver. Fra udgangen af september betyder det derfor også, at vores support af hjemmesider ophører, da vi ikke længere har den rette tid eller de rigtige kompetencer in-house.

Skal I finde en ny hjemmesideleverandør?

Det seneste års tid har vi anbefalet alle, der har taget kontakt vedrørende hjemmesidesupport at finde en ny leverandør hurtigst muligt, og det anbefaler vi fortsat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

 Vil du have nyheder, inspiration og viden om digital fundraising direkte i din indbakke?
Så bliv en del af fundraisingholdet og modtag vores nyhedsbrev.
Du kan forvente nyt i indbakken en gang om måneden, og kan altid afmelde dig via link i mail. Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik