Tema om Nordisk Fundraising

Findes der en særlig nordisk måde at lave fundraising på?

Vil du være med til at lære noget nyt sammen med os? Så håber vi, at du er klar på at dykke ned i vores nye tema – nemlig: Nordisk Fundraising. 

I den kommende tid løfter vi blikket ud over Danmarks grænser og går på opdagelse i vores nabolande. Hvad kan vi lære af Sverige, Norge, Island og Finland? Hvordan kan vi berige hinanden?

Det bliver en rejse, som vi endnu ikke kender endestationen på, men vi håber, at du vil være med. Håbet er at danne rammen om et netværk af nysgerrige fundraisere, som sammen med os vil undersøge, om der findes en særlig nordisk måde at lave medlemsfundraising på.

I praksis betyder det, at vi leder efter skribenter i hele Norden – i første omgang i Danmark – som har lyst til at være en del af et netværk, hvor vi deler ud af vores viden og erfaring.

Lyder det interessant? Har du lyst til at være med til at dele ud og gøre branchen klogere? Så skriv til os.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

 Vil du have nyheder, inspiration og viden om digital fundraising direkte i din indbakke?
Så bliv en del af fundraisingholdet og modtag vores nyhedsbrev.
Du kan forvente nyt i indbakken en gang om måneden, og kan altid afmelde dig via link i mail. Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik