Vi byder velkommen til to nye bestyrelsesmedlemmer

Vi har glædet os til at byde velkommen til to erfarne og dygtige nye ansigter i bestyrelsen, nemlig Mie Erlund og Birgitte Mabeck. 

Efter en spændende start på det nye år med nytårskur for over 200 gæster og med Danmarks Indsamling lige rundt om hjørnet, kan vi nu løfte sløret for endnu en glædelig nyhed. 

Birgitte og Mia skal med deres kompetencer og erfaring bidrage til at guide OnlineFundraising strategiske retning. Sammen med resten af bestyrelsen kommer deres fokus bl.a. til at være at få OnlineFundraising ud til endnu flere indsamlings- og medlemsorganisationer i Danmark og udlandet

Birgitte har over 20 års ledelseserfaring både på internationalt og nationalt plan, bl.a. som marketingdirektør hos ISS, Nilfisk, SAP, Røde Kors og Forbrugerrådet Tænk. Hun har ekspertise inden for brand- og marketingstrategier, kommunikation, medlemsservice, fundraising, forretningsstrategi og bestyrelsesarbejde.

Mia har mere end 20 års erfaring inden for tech og har de sidste tre år ledet Corpay One i Danmark og ekspanderet løsningen til UK. Hun har arbejdet i danske såvel som internationale tech-organisationer og har sit fokus på ledelse og forretningsudvikling.

Mias og Birgittes tiltrædelse i bestyrelsen markerer en vigtig milepæl for os, og vi glæder os til samarbejdet.

 

Mia Erlund
Birgitte Mabeck
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

 Vil du have nyheder, inspiration og viden om digital fundraising direkte i din indbakke?
Så bliv en del af fundraisingholdet og modtag vores nyhedsbrev.
Du kan forvente nyt i indbakken en gang om måneden, og kan altid afmelde dig via link i mail. Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik