Er du vores nye bestyrelsesmedlem?

Er du passioneret inden for international digital forretningsudvikling og ledelsesrådgivning? Har du erfaring med internationale driftsoperationer inden for IT-sektoren, gerne i en SaaS virksomhed? Eller besidder du ekspertise inden for organisations- og ledelsesudvikling?

Så er du måske vores kommende bestyrelsesmedlem hos OnlineFundraising.

Om os

OnlineFundraising er Danmarks største online betalingsplatform for indsamlingsorganisationer. Vores betalingsplatform gør det nemt og sikkert at modtage donationer og medlemskaber uanset betalingsmiddel og hvervekanal; på hjemmesiden, SMS, telefon og på gaden.

Vores mission er at bygge bro mellem teknologi og velgørende formål, og vi spiller derfor en central rolle i digitaliseringen af indsamlingssektoren.

Vi ønsker at nå ud til endnu flere organisationer i Danmark og udlandet og leder nu efter nye bestyrelsesmedlemmer, som vil hjælpe os videre på den rejse. 

Stillingsbeskrivelse

Vi søger engagerede bestyrelsesmedlemmer til at styrke vores nuværende ejerledede bestyrelse. Du vil spille en central rolle i at guide virksomhedens strategiske retning og bidrage til dens vækst og succes. 

Hvis du er den rette til stillingen, forestiller vi os at du har erfaring med nogle af følgende områder: 

1. International digital forretningsudvikling

  • Erfaring med at drive drift i IT-virksomheder på internationalt niveau, gerne med abonnementsbaserede forretningsmodeller
  • Indsigt i globale markeder og evnen til at identificere vækstmuligheder samt føre dem ud i livet
  • Ekspertise i digital transformation og teknologiske trends inden for betalingsløsninger

2. HR og organisationsudvikling

  • Erfaring med HR og ledelsesrådgivning
  • Evne til at facilitere udviklingen af en effektiv organisation
  • Viden om at opbygge og vedligeholde et dynamisk og diversificeret arbejdsmiljø

Arbejdsbyrde og honorar

Stillingen som bestyrelsesmedlem indebærer deltagelse i 4-5 møder om året, og at du er til rådighed ved spørgsmål fra ledelsen, som er direkte relevante for dit specialområde. Møderne vil typisk være ½ dagsmøder i København og inden for almindelig arbejdstid.

Bestyrelsesmedlemmer aflønnes med et fast honorar på 40.000 kr. om året samt dækning af evt. rejseudgifter. Det er valgfrit om man ønsker dette. 

Kvalifikationer

  • Dokumenteret erfaring inden for mindst et af de nævnte områder
  • Stærke analytiske og problemløsningsevner
  • Strategisk tænkning og evnen til at se det store billede
  • Erfaring fra tidligere bestyrelsesposter er en fordel, men ikke påkrævet

Da vi ønsker en bred sammensætning af bestyrelsen, så vil vi gerne opfordre alle interesserede uanset alder, køn, religion, seksuel orientering, funktionsnedsættelse eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

For at undgå mulige inhabilitetsproblemer, kan personer som arbejder på ledelsesniveau i en organisation, vi har et kundeforhold til, ikke komme i betragtning til stillingen. 

Sådan ansøger du

Hvis du er interesseret i at blive en del af OnlineFundraisings bestyrelse, bedes du sende din ansøgning til kim@onlinefundraising.dk. Skriv venligst “Bestyrelsesmedlem – [Dit Navn]” i emnelinjen.

Har du spørgsmål om stillingen, så tag kontakt til bestyrelsesformand Kim Skytte Graae ved at skrive på kim@onlinefundraising.dk eller ringe på 22111163.

Ansøg gerne inden d. 1. november

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Hold dig opdateret

 Vil du have nyheder, inspiration og viden om digital fundraising direkte i din indbakke?
Så bliv en del af fundraisingholdet og modtag vores nyhedsbrev.
Du kan forvente nyt i indbakken en gang om måneden, og kan altid afmelde dig via link i mail. Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik