Webinar: Den gode donationsformular

Vores fundraisingekspert Kim Skytte Graae gennemgår hvordan du kan optimere din digitale fundraising.

DET VIL VI GENNEMGÅ

Donationsformularen er hjertet i enhver indsamlingskampagne. På webinaret gennemgår vi derfor, hvad den gode formular skal indeholde, og hvordan du sikrer, at din formular er konverteringsoptimeret.

Vi tager udgangspunkt i fem organisationers støttesider, og ser hvordan de har skabt simple og konverteringsoptimerede donationsformularer.

Vi gennemgår først hurtigt det digitale økosystem for derefter at stille skarpt på følgende elementer i konverteringsrejsen:

  • Formularens formål og appel
  • Formularens felter og design
    • Valg af beløb
    • Støt-knappen
  • Tak dine givere
  • Tracking og test
  • Spørgsmål

HVEM ER WEBINARET FOR?

Webinaret er primært for fundraisere eller webansvarlige fra organisationer, der bruger OnlineFundraising – eller er generelt interesserede i at optimere deres digitale fundraising.

DET PRAKTISKE

Webinaret bliver afholdt tirsdag d. 9. november kl. 13.00-14.30. Det er gratis at deltage, og I er velkomne til at deltage flere medarbejdere fra samme organisation.

Tilmelding er nødvendig
Når du tilmelder dig ved hjælp af formularen herunder, sender vi dig et link til at deltage på e-mail forud for webinarets start.

Vi glæder os til at se dig.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik