Den norske fundraisingkonference 2024

Torsdag d. 8. februar 2024 afholder Fundraising Norge den norske fundraisingkonference.

Hvert år samles nogle af de mest erfarne og inspirerende talere, både fra Norge og udlandet, for at dele deres viden og indsigt. Konferencen byder på teori, praksis og en række eksempler, der kan være til inspiration. Du vil også have mulighed for at møde eksperter og leverandører inden for fundraisingsektoren og drage fordel af deres kompetence og gode tilbud.

Programmet indeholder norske og internationale oplæg, masser af tid til netværk og ikke mindst de norske fundraisingpriser, som bliver uddelt i følgende kategorier:

  • Årets professionelle fundraiser
  • Årets frivillige indsamler
  • Årets kampagne

Juryen for “Årets Kampagne” består af repræsentanter fra de seneste to års vindere, et eksternt bureau samt repræsentanter fra det norske indsamlingsråds bestyrelse og arbejdsgruppe.

Juryen for “Årets Profesionelle Fundraiser” og “Årets Frivillige Indsamler” består af de seneste tre års vindere samt repræsentanter fra det norske indsamlingsråds bestyrelse og arbejdsgruppe. 

Lignende events

Den svenske fundraising konference 2024

Vil du til endnu flere konferencer i Norden? Kom til den svenske fundraisingkonference d. 21.-22. marts i Stockholm.

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik