Fundraisingværkstedet

Kom til vores fundraisingværksted – et gratis webinartilbud til dig, der gerne vil blive bedre til at samle ind og bruge OnlineFundraising.

Bruger du OnlineFundraising, og vil du gerne sikre dig, at du får det optimale ud af systemet? Så er Fundraisingværkstedet noget for dig.

Fundraisingfredag er din mulighed for at stille spørgsmål, få tips til din brug af OnlineFundraising og ikke mindst sparre med andre organisationer, der bruger OnlineFundraising.

Det er med vores direktør Stephan som din vært, så du kan godt glæde dig til en hyggelig og lærerig time.

Format centrerer sig løst om et valgt tema hver gang, men kan sagtens ende nede i et andet kaninhul. Kom og vær med – måske gør vi det til en fast tradition.

Næste webinar

  • Pris: Gratis
  • Dato: 25. november 2022
  • Tid: Kl. 13:00-14:00
  • Sted: Online
  • Oplægsholder: Stephan Viftrup

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik