Fundraisingværkstedet: Få faste givere og medlemmer gennem telemarketing

Kom i gang med telemarketing – få faste givere og medlemmer uden brug af eksternt bureau

Gæst: Ulla Holst, Mercy Ships

Er du en organisation, der gerne vil prøve kræfter med at ringe ud? Så er denne måned fundraisingværksted lige noget for dig.

Selvom det kan virke lidt skræmmende at ringe ud, kan et telefonopkald være en utrolig effektiv måde at opbygge relationer og skaffe støtte til din organisation. Og det behøver ikke at være svært. Så hvis du ikke har budgettet til at få de professionelle på banen, så kan en måde at komme igang på være at prøve kræfter med det selv internt.

På webinaret guider Stephan dig gennem processen. Du vil lære, hvordan du kan oprette en ringeliste i Excel, som du nemt kan anvende i vores Onboarding-app, der nemt lader dig oprette faste aftaler og medlemskaber.

Stephan interviewer også Ulla Holst fra Mercy Ships, der netop har afprøvet lige præcis dette i Mercy Ships tidlige dage i Danmark. Hun har spændende indsigter i, hvordan man helt lavpraktisk må organisere sig og f.eks. engagere og motivere frivillige til at være med.

Så kom og vær med til en hyggelig og lærerig time!

  • Pris: Gratis
  • Dato: 24. februar 2023
  • Tid: Kl. 13:00-14:00
  • Sted: Online
  • Oplægsholder: Stephan Viftrup

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik