Kursus: E-mail som fundraisingkanal

Kurset er for dig, der ønsker at bruge e-mailen i din fundraising og få struktureret og styrket din viden om e-mail som medie.
 
På kurset kommer vi omkring alle aspekter i kunsten at bygge en god dialog på e-mail. Vi snakker strategi, værktøjer, kommunikation, udsendelse, flows og krydrer med masser af eksempler, så du bliver klædt ordentligt på til at udnytte mediet optimalt. Vi lærer i små hold, så vi har god tid til fælles sparring omkring udfordringerne.

Praktisk

  • Kurset afholdes fra kl. 9:00-13:30 centralt på Frederiksberg tæt på Fasanvej St. (metro)
  • Maks 5. deltagere på holdet
  • Kurset er inkl. frokost, let morgenmad, kaffe og frugt
  • Pris: 6.200 kr. plus moms. Er du kunde hos OnlineFundraising, så giver vi momsen! 
  • Næste kursusdag: Onsdag d. 4. oktober

Fuldt booket!

Vi har desværre ikke flere pladser d. 4. oktober, men skriv til Kathrine på kathrine@onlinefundraising.dk for at høre om dato for næste kursusdag. 

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik