Webinar: Intro til OnlineFundraising

Flere donationer og mindre administration

Går du og overvejer, hvordan kampagnetracking, betalingskommunikation, telemarketing – og ja, bare din fundraising generelt – kan gøres endnu nemmere? Så er dette gratis webinar noget for dig.

På webinaret får du en kort introduktion til OnlineFundraising, som er den mest benyttede betalings- og abonnementsløsning for indsamlingsorganisationer i Danmark.

Vi viser dig, hvordan du kan få flere donationer og mindre administration ved at vælge en standardløsning, som tilbyder værktøjer til styring af kampagner, telemarketing, datasikring – alt sammen i samarbejde med alle relevante betalingskanaler.

Systemet er udviklet til at understøtte ISOBROs indsamlingsetiske retningslinjer.

  • Pris: Gratis
  • Dato: 2. november 2022
  • Tid: Kl. 14:00-15:00
  • Oplægsholder: Kim Skytte Graae
  • Sted: Online

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik