Webinar: Fastholdelse af medlemmer og faste støtter

Onsdag d. 22. juni kl. 13.00-14.00 stiller vi skarpt på fastholdelse at medlemskaber og faste bidragsydere.

Det vil vi gennemgå

Vækst og fastholdelse hænger sammen. Det er derfor vigtigt, at du har styr på at minimere dit frafald, hvis du ønsker at have en succesfuld fundraising- eller abonnementsforretning.

Webinaret tager udgangspunkt i en spørgeskemaundersøgelse, vi har lavet blandt de danske indsamlingsorganisationer. Med udgangspunkt i undersøgelsen ser vi på, hvordan din organisation med enkle tiltag kan forbedre fastholdelse.

Deltag i undersøgelsen her.

Det praktiske

Webinaret er gratis og bliver afholdt onsdag d. 22. juni kl. 13:00-14:00. Det er gratis at deltage, og I er velkomne til at deltage flere medarbejdere fra samme organisation.

Tilmelding er nødvendig

Når du tilmelder dig ved hjælp af formularen herunder, sender vi dig et link til at deltage på e-mail forud for webinarets start. Vær opmærksom på, at du automatisk bliver tilmeldt vores nyhedsbrev.

 

Oplægsholdere

Stephan Viftrup er direktør hos OnlineFundraising og ekspert  i at skabe synergi på tværs af betalingskanaler, systemer og hjemmesider.

OnlineFundraising hjælper mere end 150 danske organisationer med deres donationer og medlemskaber.

 

 

 


Kim Skytte Graae
er fundraisingspecialist hos OnlineFundraising og har mere end 15 års erfaring med fundraising i f.eks. Folkekirkens Nødhjælp, WWF Verdensnaturfonden og Den Danske Naturfond.

Kontakt Kim for mere info: kim@onlinefundraising.dk / mobil: 2211 1163

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik