Ny shortcode til sms-donationer

Nu er det muligt at booke sig ind på endnu en shortcode til modtagelse af sms-donationer – vi introducerer koden 1416.

Indtil for nylig har det kun været muligt at bruge keywords på 1217 til sms-donationer og fx underskriftindsamlinger, men nu kan I også give jeres givere/medlemmer mulighed for at sende et givent keyword til 1416, når de skal foretage en sms-betaling til jeres organisation.

Det er først-til-mølle-princippet i forhold til sms-keywords. Hvis du gerne vil sikre dig, at dine ønskede keywords bliver booket af dig og ikke af nogle andre, anbefaler vi derfor, at du booker dem allerede nu. Du booker samme sted, som du booker 1217.

Fordele ved sms-donationer

“Send STØT til 1416”. Så bliver det ikke meget nemmere at give en donation eller oprette en fast betaling.

Har du endnu ikke modtaget donationer på sms, har du noget til gode. Der er nemlig mange fordele ved sms-kampagner.

Sms’er er blandt andet gode til leadgenerering, og de kan bruges til både enkeltdonationer og betalingsaftaler. Der er en lav teknisk barriere, da langt de fleste har en mobil ved hånden og kan sende en sms lynhurtigt. Sms-donationer kræver heller ikke, at giveren oplyser personfølsomme oplysninger.

Kom i gang med smsCPH

OnlineFundraising og Fundraisingbureauets sms-tjeneste, smsCPH, er en nem og billig løsning, hvor I sikrer, at jeres data nemt ender i jeres CRM-system. smsCPH er dybt integreret med OnlineFundraising, hvilket muliggør abonnementsbetalinger med sms uden yderligere programmering eller systemer.

Du kan læse mere om sms-betalinger og sms-tjenesten smsCPH.