Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
  • Online præsentation og undervisning

    Fundraisingbureauet tilbyder interesserede organisationer og eksisterende kunder muligheden for at tilmelde sig et online webinar, hvor vi gennemgår præcis, hvad OnlineFundraising kan gøre for jer.

Lær mere om OnlineFundraising

Webinar

Et webinar er et form for seminar, der foregår over internettet. I Fundraisingbureauet bruger vi det til nemt og overskueligt at kunne give interesserede en grundig introduktion til OnlineFundraising.

Det eneste det kræver af dig, for at kunne deltage i et webinar er, at du downloader browseren Google Chrome, hvis du ikke allerede bruger den. Vi inviterer dig nemlig igennem Google Hangouts Meet. Du får en mail sendt med et link, som du blot skal åbne med Chrome.

Vi holder både webinarer for eksisterende kunder, og for organisationer der er interesserede i at høre nærmere om OnlineFundraising. Begge webinarer foregår med 14-dages interval, og tager omtrent en time.

 

Skal du med på næste webinar?

Tilmelding

Vil du høre mere om OnlineFundraising?

Hvis du som organisation gerne vil høre mere om OnlineFundraising, og hvad vores formular kan give jer, har du muligheden for at tilmelde dig vores præsentationswebinar, hvor vi viser fordelene ved at vælge netop OnlineFundraising til at være jeres donationsformular.

 

 

Træning af eksisterende kunder

Tilmeld dig vores træningswebinar, hvis du allerede er kunde, og vi er gået i gang med at sætte jeres OnlineFundraising op. På dette webinar giver vi en grundig gennemgang af de mange muligheder, der er med OnlineFundraising, og du lærer hvordan du selv kan tilpasse formularer efter behov. Dette webinar er også for kunder, der har brug for en genopfriskning, af hvordan systemet fungerer.

Et webinar tager 1 time, og koster 500 kr/t ekskl. moms.

Tilmelding

Vi tager kontakt til dig på mail omkring førstkommende ledige plads. Har du nogen ønsker kan du skrive det nedenunder. Vi holder webinar hver onsdag.