MÅ VI BYDE PÅ EN KOP KAFFE?

Er du løbet sur i jeres mailløsning, men usikker på, hvilken som er den rigtige for jer? Har I fået nyt telemarketingbureau, og er du nysgerrig på muligheder for integration? Eller måske står I foran en større oprydning i CRM, men mangler ekstra muskler i en periode?

I OnlineFundraising vil vi gerne hjælpe dem, som gør verden til et bedre sted også uden at det skal koste en jetjager. Det gør vi mest af alt gennem vores standardløsninger, men vi hjælper også gerne med det, som er lige rundt om.

Måske har du brug for en ekstra hånd i en periode. Måske er I nysgerrige på at bruge andre løsninger end dem, vi normalt integrerer til. Eller måske har du bare brug for et godt fundraisingråd?

Ræk ud i formularen her, ring til os på 22111163 – eller kom forbi til en uformel kop kaffe. Så ser vi, om vi sammen kan finde en god løsning. Vi kan selvfølgelig også mødes digitalt. 

Hvor digitalt modne er I?

Hvilke løsninger bruger andre velgørende organisationer?
Det har vi undersøgt!

Få den digitale modenhedsanalyse og bliv klogere på, hvilke løsninger de andre bruger. Hvad udfordrer, når vi tager de digitale briller på?

Du tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, så du også fremover kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tendenser inden for fundraising. 

Vi målretter indholdet af nyhedsbrevet baseret på dit kundeforhold, email- og webadfærd og deltagelse i events. Læs mere i vores
Privatlivspolitik