Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
 • MobilePay Subscriptions

  MobilePay Subscriptions gør det muligt at starte en fast betalingsaftale med ét swipe. Læs her om alle fordelene ved at bruge MobilePay Subscriptions med OnlineFundraising.

Fordele ved MobilePay Subscriptions

Hvorfor vælge MobilePay Subscriptions?

Der er flere fordele ved at lade jeres givere og medlemmer betale med MobilePay Subscriptions:

 • Nem tilmelding – Givere tilmelder sig en fast betalingsaftale med MobilePay Subscriptions med ét swipe. De behøver hverken indtaste CPR-, konto- eller kortnummer.
 • Lave transaktionsomkostninger – Med med transaktionsgebyrer på kun 1-1,5 kr. for beløb under 100 kr. er MobilePay Subscriptions en billigere løsning end for eksempel Betalingsservice og SMS målt på transaktionsomkostninger.
 • Feedback – MobilePay Subscriptions giver jer mulighed for at følge jeres givere i realtid, så I hurtigt kan reagere, hvis giveren afviser en betaling eller afmelder aftalen.
 • Fleksibilitet – I kan få første donation med det samme, og I bestemmer selv betalingsfrekvensen.
 • Fastholdelse –  Det ligner, at MobilePay Subscriptions kan matche den høje trofasthed, som vi før kun har set hos Betalingsservice.

Få endnu flere fordele

MobilePay Subscriptions med OnlineFundraising

Der er flere fordele ved at vælge OnlineFundraising til at tage imod betalinger med MobilePay Subscriptions:

 • Brug MobilePay på alle hvervekanaler – På din hjemmeside, telemarketing og face to face.
 • Vi bygger og vedligeholder integrationen – Fundraisingbureauet er certificeret integrator til MobilePay. Integrationen til MobilePay Subscriptions er inkluderet i abonnementet til OnlineFundraising.
 • Billigere integration – Hvis du tilmelder dig MobilePay Subscriptions gennem OnlineFundraising, behøver vi kun at gøre det tekniske benarbejde én gang, hvorefter alle vores kunder kan få glæde af det. På den måde er vi mange om at dele udgifterne, og vi kan derfor implementere systemet væsentligt billigere, end hvis du vælger at integrere det selv.

Pris

Med OnlineFundraising får du adgang til alle betalingsmidler, herunder MobilePay Subscriptions.

OnlineFundraising
Inkluderet i det månedlige abonnement
Se priser her
Andre udgifter
Udgifter hos MobilePay
49,-/mdr
Transaktionsomkostninger
Se priser

Bemærk at der som ny kunde typisk er udgifter til integration og oplæring, hvis ønsket. Læs mere om OnlineFundraisings generelle priser.